Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ДЕКАЛОГ ФЕШЪН ООД, наричано за по-кратко по-долу DECALOGUE, е собственик на сайта и онлайн магазина, които се намират на Интернет адрес www.decalogue-fashion.com 
Всеки, регистрирал се в сайта на DECALOGUE- www.decalogue-fashion.com, се нарича за кратко ПОТРЕБИТЕЛ. 
С Вашата регистрация в www.decalogue-fashion.com, Вие като ПОТРЕБИТЕЛ автоматично Сте съгласен и приемате условията за ползване на сайта. 
DECALOGUE си запазва правото във всеки един момент да променя тези услoвия и те стават валидни в момента на тяхното публикуване. 
DECALOGUE си запазва правото да променя и архитектурата на сайта, което включва преместване, изтриване и добавяне на нови елементи. 
С регистрацията си в сайта на DECALOGUE- www.decalogue-fashion.com, Вие като ПОТРЕБИТЕЛ се съгласявате, че DECALOGUE може да Ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени, нови продукти и предложения, както и за текущи промоции. При неспазване на вече приетите условия, DECALOGUE си запазва правото да деактивира Вашия потребителски акаунт и да прекрати достъпа Ви до сайта www.decalogue-fashion.com. Настоящите условия, които ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема доброволно още с регистрацията си, се считат за договор между двете страни- DECALOGUE и ПОТРЕБИТЕЛЯ.
 
Условия и начини за плащане
След получаване на поръчка, направена от ПОТРЕБИТЕЛЯ, се извършва проверка за валидността й. Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон и адрес за доставка, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, да осигури достъп и възможност за получаване на стоката и да получи вещта. За България заплащането на стоките се извършва с наложен платеж при доставка на стоката или предварително с PayPal или банков трансфер, а международните поръчки се заплащат предварително само с PayPal или банков трансфер. Цените на стоките са с включенo ДДС, но не включват цената за доставката до Вашия адрес.


Условия за доставка
Поръчаната стока се доставя на посочения от ПОТРЕБИТЕЛЯ адрес. ПОТРЕБИТЕЛЯТ поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. 
Поръчаната от него стока се доставя от 2 до 5 работни дни на посоченият адрес при условие, че адресът е актуален, а поръчката е потвърдена. 
Ако забележите някаква неточност в попълнените от Вас данни, моля сигнализирайте незабавно. 
Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на ПОТРЕБИТЕЛЯ, направил поръчката, се задължава да заплати формираната цена за стоката и доставката. Цената на доставката до Вашето населено място се определя, според калкулатора на куриерските фирми SPEEDY и ЕКОНТ за България и чужбина.

 
ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ И ЗАМЯНА

При получаване за пратката,  ПОТРЕБИТЕЛЯТ задължително трябва да я отвори в присъствието на куриера, за да се увери в състоянието на стоката.
В случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред  ПОТРЕБИТЕЛЯ  двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката.
За да приемем стоката, която подлежи на рекламация, е нужно ПОТРЕБИТЕЛЯТ  да я върне заедно с опаковката и етикетите - стоката трябва да е във вида, в който е получена и предадена от куриера. 
Ако по-горните условия не са спазени, искането за рекламация няма да бъде разгледано.
Рекламация се приема само след спазване на тази процедура!
 

Връщане или замяна на продукти:

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не се чувства удовлетворен от закупеният продукт, може да замени или да 
върне стоката в рамките на 14 дни от датата на получаването й. 
Преди да върне наш продукт,  ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да се свърже задължително с представител на DECALOGUE на телефон 0988 35 08 44 за повече информация относно връщането. Връщане без предварително обаждане по телефона не се смята за коректно. 
След като получи потвърждение, може да върне закупеният артикул на адрес:
гр. Бургас, ул."Цар Калоян" 142а, етаж 2, DECALOGUE


Куриерските услуги по връщането и замяната на артикул става винаги за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ!
Продукти, изработени по персонални мерки на ПОТРЕБИТЕЛЯ НЕ СЕ ЗАМЕНЯТ И НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ! 
Това важи и за дрехи ЛИМИТИРАНИ ИЗДАНИЯ, КОИТО НЕ СЕ ВРЪЩАТ И ЗАМЕНЯТ! 
ВНИМАНИЕ! Намалените стоки в категория OUTLET не подлежат на замяна! 
Стоки намалени на/над 50% и последни бройки не се връщат и не се заменят също така!


Приемане на продукт:

Продуктът, които  ПОТРЕБИТЕЛЯТ желае да върне или замени, трябва да бъде върнат задължително в оригиналната си опаковка,
така като е бил доставен с нова и напълно запазена етикеция, не трябва да е употребяван, мръсен или почистван
с перилни препарати, както не трябва да има никакви миризми. 
В случаите, когато изброените по-горе условия не са спазени,  DECALOGUE запазва правото си да не
приеме обратно върната стока!

Куриерските разходи за рекламираната стока или стоката за замяна са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ. 
НЕ СЕ ПРИЕМАТ ОБРАТНИ ПРАТКИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ В НИКОЙ ОТ СЛУЧАИТЕ! 
След приемане на върната стока ще върнем дължимите суми в срок от 25 работни дни. 
Сумата ще бъде възстановена на банковата Ви сметка, чийто номер трябва да посочите във формуляра, предоставен от куриерската фирма. 
Продуктът, които желаете да върнете или замените, трябва да бъде върнат в оригиналната си опаковка, така като е бил доставен с нова и напълно запазена етикеция, не трябва да е употребяван, мръсен или почистван с перилни препарати, както не трябва да има никакви миризми. 
В случаите, когато изброените по-горе условия не са спазени DECALOGUE запазва правото си да не приеме обратно върната стока и тя ще бъде изпратена обратно на ПОТРЕБИТЕЛЯ за негова сметка.


Замяна:

Ако Вие желаете да замените размера или да направите смяна с друг модел, трябва да спазите
горе изброените условия. Сътрудник на DECALOGUE ще Ви помогне да изберете правилният размер или
модел, както ще Ви информира дали желаният от Вас размер е наличен. Замяната е за сметка на клиента!
Куриерските услуги по връщането и замяната на артикул става винаги за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ! 
Продукти, изработени по ПЕРСОНАЛНИ МЕРКИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ НЕ СЕ ЗАМЕНЯТ И НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ! 
Това важи и за дрехи ЛИМИТИРАНИ ИЗДАНИЯ ПЕРСОНАЛНИ ПОРЪЧКИ, КОИТО НЕ СЕ ВРЪЩАТ И НЕ СЕ ЗАМЕНЯТ! 
ВНИМАНИЕ!!! Намалените стоки в категория OUTLET не подлежат на замяна и на връщане! 
НАМАЛЕНИ СТОКИ ПО ВРЕМЕ НА АКЦИИ С ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЯ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ, А САМО НА ЗАМЯНА! 
Стоки намалени на/над 50% и последни бройки не се връщат и не се заменят също така!
 

Поверителност
DECALOGUE гарантира пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст. ПОТРЕБИТЕЛЯТ носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице, чрез използване на потребителското име и парола.
 
Правила за използване на сайта
DECALOGUE, като собственик на магазина, ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел. Необходимо е да спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на DECALOGUE да се променят по никакъв начин, да се разпространяват публично, да бъдат копирани или да се раздават за каквато и да обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в DECALOGUE материали в други сайтове е забранена.
 
Промяна на цени на стоки
DECALOGUE има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на ПОТРЕБИТЕЛЯ. 
ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. 
При допуснати технически грешки в публикуването на информация, то DECALOGUE има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на ПОТРЕБИТЕЛЯ, освен да възстанови сумите платени от ПОТРЕБИТЕЛЯ, когато има такива. 
За въпроси и информация: decalogue.sales@gmail.com