Лица

Tanya Boeva for DECALOGUE - "BLACK" Spring '17

В началото на 2017 DECALOGUE представя нещо ново и то със съвсем ново лице. Таня Боева, едно от обичаните имена на българската музика влиза в ролята на модел, за да представи специално селектирани предложения от новата колекция "BLACK". Интересното е този път, че всички визии от тази колекция са белязи от черния звят, нещо което стилът на марката налага в много свои други колекции. Енергична и много различна - Таня Боева е новото популярно лице на марката. 
Фотогараф: Теди Грозданов, Грим: Никола Иванов, Коса: Емилио Стефано, Стилист: Христо ВасилевKamelia for DECALOGUE - "INTUITION" F/W 2016-17

Гореща, огнена - истинска кралица. Предизвикателната Камелия е лице на DECALOGUE за втори път като този път позира с есенно-зимни предложения на марката. Една различна фотосесия, преминаваща извън границата на въображението. Елегантни съчетания и спортни предложения, стилът на DECALOGUE, който всички разпознават.
А за самата Камелия можем да кажем много, но предпочитаме да ви го покажем. Интуицията ни подсказва, че ще се влюбите!    
Фотогараф: Теди Грозданов, Грим: Никола Иванов, Коса: Емилио Стефано, Стилист: Христо Василев

Tatyana for DECALOGUE - "COTTON CANDY" Summer Collection 2016

Лято, слънце и емоции. Взрив от цветове в новата лятна колекция на DECALOGUE. И не само! Ново лице - страхотната Татяна, която позира за първи път за модния бранд вдъхва живот на типични летни модели. Изборът на Татяна за лице на DECALOGUE е единодушно решение, тъй като освен с красотата си, певицата е известна и с перфектната си фигура, за която полага ежедневни усилия. За снимките беше избран интересен терен, който допренесе за много лятно настроение и свежи идеи, които дамите ще оценят високо. Със сигурност това лято ще бъде различно и много цветно!    
Фотогараф: Теди Грозданов, Грим: Никола Иванов, Коса: Емилио Стефано, Стилист: Христо Василев

Magda for DECALOGUE - "MEMENTO MORI" Spring Collection 2016

За втори път лице на DECALOGUE е Магда. Талисманът на модния бранд блести в една провокативна фотосесия през пролетта на 2016. "Memento Mori" е името на новата колекция на DECALOGUE. В нея за първи път са представени дрехи с авторски и дизайнерски принтове, специално създадени за марката. Съвсем очаквано се продължава библейската линия от почерка на бранда, а този път снимките надхвърлят всякакви очаквания през тънката линия на провокацията.  
Фотогараф: Костадин Кръстев - Коко , Грим: Аделина Цанева, Коса: Емилио Стефано, Стилист: Христо Василев
Yanitsa for DECALOGUE - "CENSORED" Collection 2016

Модата и музиката вървят ръка за ръка. Доказателство за това е пленителната Яница, която позира за DECALOGUE в началото на 2016. Предизвикателна, красива и пленяваща - младата певица вдъхва живот на най-новите модни предложения на бранда. Отново проследяваме стилът, който всички дами обикнаха. Спортни и елегантни модели, както и някои по-дръзки решения дават името "CENSORED". Rock it, baby! 
Фотогараф: Теди Грозданов, Грим: Никола Иванов, Коса: Емилио Стефано, Стилист: Христо Василев


Kali for DECALOGUE - "INCOGNITO" Collection F/W 2015

Кали е най-новото лице, което позира за зимната колекция на DECALOGUE.  В една разбиваща и мрачна фотосесия тя представя най-новите предложения в изключителния стил на марката. С тези снимки целият екип застава и зад каузата ПРОТИВ домашното насилие. Различният терен и артистичността на Кали показват една симбиоза помежду си и изцяло носят настроението на най-новите модни предложения. 
Фотогараф: Костадин Кръстев - Коко, Грим: Борислав Соколов - Бони, Коса: Емилио Стефано, Стилист: Христо Василев
Kamelia for DECALOGUE - "7 SINS" Summer Collection 2015


Греховно красивата и предизвикателна Камелия стана лице на модния бранд през лятото на 2015. Вечен секс символ и жена хамелеон, както често е наричана, Камелия представя най-новите летни предложения в една завладяваща и артистична фотосесия.
Фотогараф: Теди Грозданов, Грим: Никола Иванов, Коса: Венелин Кондаков, Стилист: Христо ВасилевMagda for DECALOGUE - "ADORE" Spring Collection 2015

Очарователната Магда е лице на новата пролетна колекция на DECALOGUE. В началото на 2015 певицата позира ексклузивно за модния бранд и показва най-новите предложения. С пленителен чар тя успява да представи колекцията по най-добрия начин, превръщайки дрехите в тотален хит за сезона!
Фотогараф: Теди Грозданов, Грим: Аделина Цанева, Коса: Орлин Митрев, Стилист: Христо Василев


Veronika for DECALOGUE - "SHADOWS" Collection F/W 2014

Вероника позира за ексклузивна колекция на DECALOGUE в края на 2014 година и показва хитови модели за сезон Есен / Зима. 
С безупречен стил и изключителна харизма тя е първото популярно лице, което застава зад модния бранд. 
Фотогараф: Теди Грозданов, Грим: Арсена Андреева, Коса: Студио "Ambar"